Cobby's Media Network - Identified Detained And Inspected

Gör stor skillnad

När man inreder ett hem så är det viktigt med bra belysning, det gör större skillnad än vad man kanske tror. Men det kan ge en helt annan stämning om man har en bra belysning som ger rätt sken. Så man förstår att det finns så många olika typer av lampor så att man ska kunna belysa på rätt sätt. Så att man får en härlig känsla i hemmet. Det är ju något som man verkligen vill åstadkomma. Och visst är det så när man kommer in i en lägenhet eller hus så kan det kännas tomt o kallt eller så kan det kännas välkomnande och varmt.
Ofta så beror det på vilken belysning som man använder sig av.

Intressant att det kan göra så stor skillnad

Ja jag tycker att det är väldigt intressant att det kan göra så stor skillnad och att det kan bli så mycket mysigare bara man ändrar till en bättre belysning. Ja så det är något som är väldigt bra och intressant att läsa lite om, om man planerar att göra om lite hemma eller man vill åt en mysigare känsla i hemmet.
Ja det är bra att man kollar vad det är som gör det, för man vill väl alltid ha ett hem som är välkomnande och mysigt istället för att det ska kännas kallt och stelt. Och med rätt belysning så kan man faktiskt uppnå en hel del.

Ja jag tycker det är intressant och det ger något som jag skulle vilja lära mig mer om, så att man kan göra det ännu finare och mysigare hemma.
Ja det tycker jag att min mamma är väldigt duktig på, att göra det hemtrevligt hemma. Det känns varmt och mysigt och härligt när man kommer hem.
Så tänk på hur belysningen är hemma och se om det är något som man kan förbättra.